Hvor er det billig å reise?

Hvor er det billig å reise i 2020?

Hvor er det billig å reise i 2020? Å reise er en veldig hyggelig fritidsaktivitet som mange av oss ser frem til å gjøre. Mange av oss planlegger turene våre måneder i forveien. Vi planlegger ferietiden ordentlig, bestiller flybilletter, og leser så mye som mulig om stedet vi reiser til.

En av de største hindringene for å reise har vanligvis vært kostnadene ved å gjøre det. Mange for oss vil reise mer bortsett fra at vi ikke har nok penger til å gjøre det. Som sådan ser mange av oss ganske enkelt etter en billig reise for at vi fremdeles kan besøke nye steder. Spørsmålet er da hvor nøyaktig er disse stedene?

Hvor er det billig å reise? Asia er i hvert fall rimelig å oppholde seg i, og kulturen er spennende.
Asia har en meget spennende kultur. Her fra Vietnam.

Hvor er det billig å reise i Sørøst-Asia?

Sørøst-Asia tilbyr en veldig attraktiv kombinasjon av anstendig kvalitetsinfrastruktur, flotte turiststeder og en veldig lav levekostnad. Mange land tilbyr denne kombinasjonen i regionen. Vietnam er veldig kjent for å ha utrolig billig og velsmakende gatemat. Signaturretten til Vietnam og noen andre deler av Indokina er noe som heter Pho.

Pho er en nudlerett med bønnespirer, koriander og enten oksekjøtt eller svinekjøtt, servert i en buljong som har småkoke i flere timer. Det er en veldig sunn og velsmakende delikatesse som koster nesten ingenting. Herberger i Sørøst-Asia er et rimelig alternativ til hotell og koster veldig lite per dag. Selv om det har helt grunnleggende fasiliteter, er det fremdeles ganske komfortabelt og hjelper sterkt med å redusere reisekostnadene og er vanligvis i byen, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt.

Malaysia og Indonesia har fantastiske varianter av gatemat som vil tilfredsstille enhver mat-elsker. Spesielt i Malaysia har blandingen av så mange forskjellige kulturer og tradisjoner fra hele regionen produsert en nesten uendelig rekke forskjellige typer gatemat som tilfredsstiller omtrent enhver kostholdsrestriksjon eller preferanse.

Det er også mange historiske steder i hele Sørøst-Asia som folk kan besøke. Blandingen av hinduistiske, buddhistiske og islamske påvirkninger har produsert en arkitektonisk historie som virkelig er unik i verden. Fra Bali i Indonesia til Angkor Wat i Kambodsja til det koloniale distriktet Georgetown i Malaysia, det er ingen mangel på historiske steder å besøke og undre seg over.

Hvor er det billig å reise? Øst-Europa er overraskende rimelig, men med fin arkitektur og flott landskap.
Øst-Europa er fullt av spennende attraksjoner, med flott arkitektur og grønt landskap.

Billige reiser i Øst-Europa

Det kan overraske noen mennesker, men det er mange land i den tidligere østblokken som fremdeles er veldig billige steder å besøke. Det beste for noen fra Nord-Europa er at du ikke engang trenger å bruke penger på flybilletter for å komme dit. Alle disse landene ligger bare en kort togtur unna.

For skandinaver som leser dette, er et av de tre baltiske landene fantastiske steder å reise til. En av de beste funksjonene er byer som du kan reise med til fots. Noen av hovedbyene har utallige historiske bygninger og kulturelle steder du kan besøke hvis du er en historie-elsker.

En annen flott måte å oppleve Øst-Europa på er å reise til landsbygda og besøke noen av landsbyene. Turister går vanligvis ikke så langt unna de store byene, slik at du kan få en veldig autentisk opplevelse. En viktig ting å huske er at disse landene har forskjellige nivåer av engelsk. Avhengig av land, kan det være lurt å pusse opp noen få viktige lokale setninger. Du vil finne ting lettere å navigere og lokalbefolkningen vil respektere deg mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *