Oppdag en ny og bedre betalingsmetode

Kultur er noe som ikke bare er avhengig av hvor i verden du befinner deg, det er noe som er i konstant endring. Vi finner forskjellige lokale og nasjonale kulturer rundt om i verden, men det eksisterer likevel verdensomspennende trekk som fører til en global kultur.

 

Dagens globale kultur er dominert av det fakta at vi har teknologi som vi aldri før har sett maken til. I dag kan vi befinne oss i Norge og ta en telefon til noen som sitter i Kina. Vi kan snakke med disse personene uten å måtte vente, uten at samtalen er forsinket og uten å måtte betale ekstreme summer.

 

Raskere transaksjoner med Bitcoin

Verden har endret seg noe helt enormt, det er det ikke til å komme unna. Dette er først og fremst flott, men det fører med seg enkelte problemer som vi ikke klarte å forutse før det var for sent. Ett slik problem er det faktum at vi nå ser ut til å ha mistet tålmodigheten.

 

Med dette mener vi at dagens yngre garde vil ha alt så fort og så enkelt som overhodet mulig. Vi er ikke interesserte i å gå rundt å vente i 2 uker på noe vi bestilte på internett, vi er bare interesserte i dette produktet dersom vi kan ha det på døra i morgen, men aller helst vil vi ha det nå, med en gang.

 

Det samme gjelder betalingsmetoder. Vi er lut lei av å gå rundt å vente på at overføringen fra vår konto skal gå over på en annen konto slik at vi endelig kan flytte inn i den nye leiligheten vår. Slike ting burde skje med en gang uten utsettelser eller lange behandlingstider.

 

Dette er nemlig ofte et problem. Boligkjøp er den type ting man skulle tro gikk raskt, men det er ofte ikke tilfellet. Det tar nemlig mye tid å overføre penger når det kommer til boligkjøp ettersom det ofte er snakk om flere kontoer, penger som skal til en konto før de går videre til en annen osv.

 

En tryggere internett opplevelse med Bitcoin

Heldigvis så finnes det nå et tilbud som ikke bare er perfekt for oss med dårlig tålmodighet, det er også et tilbud som gjør alle transaksjoner mye lettere og fjerner absolutt all stress knyttet til ting som boligkjøp. Dette tilbudet er også sikrere og billigere enn tradisjonelle betalingsmetoder.

 

Med ett enkelt tastetrykk kan du nå eliminere all ventetid. I stedet for å måtte vente på at boligkjøpet skal gå igjennom fordi banken din bruker en uke på å behandle dine overførsler, kan du i dag sette i gang med innflyttingen i din nye leilighet.

 

Dette tilbudet er Bitcoin. Bitcoin er en valuta som kun eksisterer på nettet. Dette betyr at du ikke trenger å gå rundt med kontanter på deg, du trenger faktisk ikke å ha med deg et kort engang. Bitcoin er kortets erstatter.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *