Reisestedene du bør vurdere

Uansett om det er høstregnet, de kalde vintrene eller de grå sommerdagene som lokker oss til å reise til spennende destinasjoner, så kan vi enes om at det er mye å velge mellom på feriemenyen.

Enten man søker etter urørt natur eller byer som har beholdt sjarmen sin, så har man likevel et par ønsker på listen sin. Våg å tenke nytt og gå gjerne mot strømmen. Sett opp en ønskeliste og surf i vei på nettet etter det beste reisestedet. Vi har funnet våre beste reisesteder som byr både på kombinasjon av shopping, avslapping, strandferie og ferie tilbake til fordumstid.

Reise til Cuba

Det er få land som er så fargerikt og spennende som Cuba. Med rytmisk salsamusikk, vintage biler og kritthvite strender, så er det ikke mange reisesteder som kan måle seg med Cubas avslappende og spennende levesett.

Reise til Cuba og opplev klassiske biler som vist ovenfor. Veteranbiler flommer det over av i Cuba.
Reise til Cuba og opplev klassiske biler som vist ovenfor

Cuba ligger i et subtropisk miljø, så her vil du finne en stabil og behagelig temperatur på mellom 26-32 grader.

Her har landet stått på stedet hvil de siste 50 årene. Overalt på øya er det tradisjonelle og sjarmerende bygninger, gamle og fargerike biler som ruller på veiene og tobakksmarker så langt øyet kan se.

Hele tiden kan dette ses og oppleves med salsamusikk i bakgrunnen fra de mange cafeer og restauranter. De forførende og oppløftende salsarytmene kan ofte høres på flere gatehjørner hvor det bys opp til salsafest. Her kan man virkelig få testet både danseskoene og rytmesansen.

Selv om det har blitt et skifte etter Castro, så er Cuba fremdeles en øy fra fordums tid, hvor øyas sjel og rytme fremdeles er tatt vare på. Her vil man oppleve fordelen av at det går langsomt på øya.

Her får man uten problemer en flott og herlig stemning på ferien, uten maset som mange reisesteder har. Man slapper av samtidig som man får tid til å nyte alt man opplever og ser, og lar alle inntrykk synke inn. Det etterlater gode minner til å ta med seg hjem.

Med vennlighet og varme blir turister tatt imot med åpne armer. Cubanerne har et herlig og avslappende levesett som fort smitter over. Alt går i det bedagelige tempoet, og man kan fint legge klokka igjen hjemme når man vender nesa mot Cuba. Ikke bare blir man forført av salsamusikken, men også cubanernes evne til å la hverdagen komme som den er.

Her reiser man hjem mens salsarytmene fremdeles bruser i kroppen og fantastiske minner i bagasjen!

 

 

Reise til Island

Island er et fristed hvor man er omsluttet av vakker og storslått natur, og samtidig kan man snu seg rundt og ta del i det moderne shoppingmetropolet, hvor det siste innen trender blir presentert. Denne spennende og fantastiske eventyrøya lokker flere og flere til seg.

Reise til Island for et av verdens mest vakreste og uberørte landskap.
Reise til Island og se et vakkert landskap

Island er en herlig blanding av vill og dramatisk natur med mange opplevelser og tradisjoner. Her kan man slappe av i de mange varmekildene som er spredt rundt på øya, drive med hvalsafari, eller beskue flere av vulkanene som fremdeles er aktive.

Hit kommer man for avkobling og rekreasjon, og man reiser hjem med fornyet energi og livsglede. Den blå lagune er Islands mest kjente varm kilde hvor man kan bade året rundt. Å synke ned i det varme vannet er en ren og sunn nytelse for kropp og sjel. Vannet holder 40 grader, så det er ikke noe poeng å stige ut av kilden for tidlig.

Selv om det er fristende å ligge i varmekilden hele dagen, så byr Island på så mye mer. Når man føler seg uthvilt er det på tide å ta skrittet videre og se hva annet denne øya har å vise frem til sine turister.

Om det er mat og drikke som frister, så vil man på Island finne mange restauranter som tilbyr god mat av ferske råvarer. Reykjavik troner øverst som byen hvor man har spisesteder som ligger på rekke og rad med gåavstand mellom de enkelte aktørene.

Byen har høy trendfaktor og blir i dag sett på som en blanding av en internasjonal storby og sjarmerende småby. En herlig blanding hvor man vil finne det siste innen mote, kunst og musikk.

Når man forlater Island, så er det gjerne med kofferten full av det siste innen mote og en glødende hud fra varmekildene. Nå kan hverdagen bare komme!

 

 

Reise til Maldivene

Øyriket Maldivene ligger som et perlekjede med mer enn 1000 øyer fordelt i Det Indiske Hav. Øyene er omringet av fantastiske og eventyrlige paradisstrender med azurblått hav. Det tropiske klimaet gir en snitt temperatur på vel 28 grader både på land og til vanns.

Reise til Maldivene for asurblått hav! Her kan du dyppe tærne i vannet mens du spiser din frokost.
Reise til Maldivene for asurblått hav!

Maldivene er et paradis for dem som søker etter en rolig og avslappende ferie. Her sparkes skoene av, og man nyter til fulle det å rusle barbeint i strandkanten, mens man får med seg en solnedgang eller 2.

Overalt på disse øyene er det vaiende kokospalmer som gir herlig skygge, og hengekøyer er satt opp flere steder slik at man kan ta ettermiddagsluren der mens lyden av bølgene høres i det fjerne.

Overnattingsmulighetene er mange, men det kan fristes å enten bo i en strandvilla rett ved vannkanten eller i en atolla hvor man rett og slett bor på vannet. Hvor herlig er det ikke å stå opp om morgenen og hoppe rett uti for en morgendukkert? Etter badet kan man ta frokosten ute mens man dupper tærne i det forfriskende vannet.

Her er det lite eller svært begrenset med shopping muligheter. Men man velger ikke Maldivene hvis det er shopping som står høyt på lista. Hit reiser man for å oppleve et paradis på jord og luksusen av å gå barbeint hver dag.

Her kan man dykke i det krystallklare vannet og oppleve en fantastisk underholdning under vann. Man kan se både korallrev og fargerike fisker, men også muligheten til å snorkle i fargesprakende laguner.

Maldivene har perfekte forhold hele året. Herfra reiser man hjem med ny oppløftende energi som balsam for sjelen, herlige inntrykk og myke bein.

 

 

Hvorfor du bør besøke disse 3 reisestedene

Alle 3 reisesteder ønsker deg velkommen og er klar til å oppfylle dine ønsker og behov. Enten det er søken etter natur i verdensklasse, puls som er stilt inn på avslapping, eller en kropp som våkner til liv av heftig salsamusikk, så byr disse 3 destinasjonene alt dette og mer til.

GOD REISE!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *